Серията от 15 поредни мача без загуба във всички турнири

...
Серията от 15 поредни мача без загуба във всички турнири
Коментари Харесай

Солскяер: Не се заблуждаваме, че сме намерили правилната формула

Серията от 15 следващи мача без загуба във всички шампионати напълно не значи, че Манчестър Юнайтед към този момент е намерил вярната рецепта, съобщи мениджърът Оле Гунар Солскяер на конференция преди кръга във Висшата лига. Той акцентира, че има доста място за усъвършенствания и се съгласи с тезата на някогашния си съотборник и сегашен анализатор Гари Невил, че на Юнайтед му трябват трима или четирима футболисти, с цел да се бори за купа.

"Гари е прав за доста неща. Все още не сме на сходно равнище и класирането е доказателство за това. Изобщо не сме покрай това, което желаеме. Трябва да бъдем по-постоянни във всичко, би трябвало и да подобрим доста аспекти от играта ни. Не подценяваме обстановката и не си фантазираме, че най-сетне сме намерили точната формула ", сподели той преди мача с Борнемут.

"Имаме доста работа, само че пък самото премеждие е доста прелестно. Приятно е, че се вижда усъвършенстване в играта ни. Предстои ни да вземем още няколко значими решения през лятото и ще бъде забавно да забележим какво ще се случи ".

Солскяер добави, че чака борбата за място в Шампионската лига да продължи до последния съдийски сигнал през сезона: "Последният кръг ще бъде витално значим. Имаме Челси против Уулвс и ние против Лестър. Няма да има огромно значение дали Лестър са на три точки пред нас, или ние пред тях. Мачът ще бъде все по този начин значим ".
Премиър лийг 33 кръг, събота 4 юли  Манчестър Юнайтед 14:30предстои  Борнемут
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР