Серията Note на Samsung винаги е чакана с нетърпение -

...
Серията Note на Samsung винаги е чакана с нетърпение -
Коментари Харесай

Първи впечатления от Samsung Note20 Ultra: още една крачка напред

Серията Note на Samsung постоянно е чакана с неспокойствие - и постоянно има за какво. Моделите оферират най-хубавото, което водачът на пазара може да предложи и всяка година качват осезаемо равнището. В година, в която несигурността ни залива отвред, Samsung останаха правилни на себе си.

Money.bg имаше опцията да прекара един час с Note20 Ultra и усещането от новия модел несъмнено е положително.
 Снимка 491896
Източник:

Note20 Ultra, обичайно ориентиран към бизнеса, е станал още по-стилен, изключително в матовия " тайнствен бронз " и извития 6,9 " екран, предпазен от Corning Glass Victus. Samsung, водачи в производството на мобилни екрани, са дали всичко от себе си, като тази година включват и освежаване от 120Hz, което прави разглеждането на страници и игрите още по-приятни.
 Снимка 490966
Източник:

Говорейки за игри, компанията тази година се насочва и към геймърите, като 100 игри от Xbox могат да бъдат играни на телефона. За това спомага и мощният процесор Exynos в композиция с 12GB RAM.

Но Samsung не са не запомнили главните си консуматори от света на бизнеса и са обновили запазената марка S-Pen. При Note20 Ultra тя работи още по-бързо и дава нови благоприятни условия за дистационен надзор на телефона. Записването на бележки е по-лесно, а функционалността за различаване на ръкописния текст и конвертирането му несъмнено е потребна.
 Снимка 490967
Източник:

Камерата също впечатлява с 5-кратното си оптично приближение. Видеото също е положително, а телефонът поддържа и 8К, само че за множеството режими ще ви би трябвало и добра светлина.

На пръв взор Note20 Ultra има всичко належащо да резервира короната си и сигурно ще се хареса както на досегашните консуматори на серията, по този начин и на по-широката публика, която желае най-хубавото - и въпреки всичко може да си го разреши, защото цените стартират от малко над 2 500 лева
 Снимка 491897
Източник:

Заедно с него Samsung показа и безжичните слушалки Galaxy Buds Live, които пристигнаха в същия цвят. Първите усещания са за прелестен, компактен тон и комфортна форма, а компанията дава обещание до 6 часа живот на батерията и до 20 часа с кейса.
 Снимка 491898
Източник:
 Как можете да се сдобиете със Samsung Galaxy Fold?
Как можете да се сдобиете със Samsung Galaxy Fold?

Участвайте в взаимната игра на Money.bg и Samsung и може да спечите смартфона
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР