Серията MYSTIQUE е налична в опции с 240 мм и

...
Серията MYSTIQUE е налична в опции с 240 мм и
Коментари Харесай

DeepCool MYSTIQUE AIO – течни охладители с LCD екран


Серията MYSTIQUE е налична в варианти с 240 мм и 360 мм размер на радиаторите
(снимка: DeepCool)

П роизводителят на решения за PC изстудяване DeepCool пусна на пазара нова серия MYSTIQUE AIO, която включва охладители с течност, проектирани да подобрят прекарването при игри и взискателни професионални приложения. MYSTIQUE AIO охладителите идват с 2, 8-инчови TFT LCD екрани, които могат да се персонализират и да предложат нов стандарт за хармония и успеваемост.

Акцентът на серията MYSTIQUE е точно впечатляващият 2,8-инчов IPS TFT LCD екран с резолюция 640×480 пиксела и 16,7 милиона цвята. Потребителите могат да персонализират своите РС-та с изображения и анимирани GIF-ове, което им дава напълно нова опция да изразят себе си креативен и да персонализират системата.

Охладителите DeepCool MYSTIQUE употребяват високотехнологична и високоефективна помпа от 5-то потомство, които обезпечава нужната продуктивност за потребностите на модерните, жадни за мощ процесори. Оптимизираният дизайн на помпата включва 3-фазен, 6-слотов, 4-полюсен мотор, сподобен да се върти със скорост от 3400 RPM, до момента в който резервира ниско равнище на шума от 21 dB(A).

Акцентът на серията MYSTIQUE AIO е впечатляващият 2,8-инчов IPS TFT LCD екран
(снимка: DeepCool)

Наново проектирана студена плоча усъвършенства предаването на топлината с 0,1 мм канали с натоварен поток, ситуирани стратегически върху горещите точки на процесора. Прецизният сплитер на течността обезпечава ефикасен поток и способства за върховото показване на охлаждането.

Снабдени с FT12 SE PWM вентилатори, направени от PBT материал, охладителите MYSTIQUE AIO поддържат чудесно налягане и въздушен поток. Те употребяват 3-фазен, 6-слотов, 4-полюсен мотор, който обезпечава по-гладка работа в съпоставяне със общоприетите вентилатори за кутии. С оборотен диапазон сред 500-2150 RPM, въздушен поток от 72,45 CFM и ниско равнище на шума ≤36,49 dB(A), тези вентилатори реализират доста добър баланс сред продуктивност и звучност.

Охладителите MYSTIQUE се отличават и с лесна апаратура, тъй като съдържат всички нужни аксесоари за монтаж, подобаващи и за Intel, и за AMD платформи. Софтуерът за надзор DeepCreative поддържа специфичните функционалности на охладителите. Потребителите получават статистики в действително време, детайлна систематична информация и достъп до съвместими устройства. DeepCreative предлага режими Monitoring, Media и Recording за персонализирано наблюдаване и варианти за обрисуване.

Охладителите MYSTIQUE AIO са снабдени с FT12 SE PWM вентилатори от PBT материал
(снимка: DeepCool)

Серията MYSTIQUE е налична в варианти с 240 мм и 360 мм размер на радиаторите, които са подобаващи за разнообразни конфигурации. Препоръчителната крана цена е надлежно 300 лева и 360 лева с Данък добавена стойност в комерсиалната мрежа у нас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР