Серията iPhone 12 на Apple дебютира на пазара с MagSafe,

...
Серията iPhone 12 на Apple дебютира на пазара с MagSafe,
Коментари Харесай

Realme разработва алтернатива на MagSafe

Серията iPhone 12 на Apple дебютира на пазара с MagSafe, магнитно решение за безжично зареждане освен на смарт телефоните на компанията, само че и на доста от нейните аксесоари, макар че функционалността не беше толкоз разпалено призната от всички консуматори на устройствата на Apple, най-малко не и толкоз, колкото се очакваше по-рано от някои от най-разпалените почитатели. Сега обаче наподобява, че е допустимо скоро и Android потребителите да получат различна опция.

Популярният бранд Realme, прочут с високите механически характерности на налична цена, които предлага на своите консуматори, неотдавна разкри някои детайлности за идния си телефон, Realme Flash, посредством своята Twitter страница и малко по-късно GSMArena разгласява доста информация за телефона, която публицистите от уеб страницата са получили от вътрешни източници.

Необходимо е да одобрявам тази доста ранна информация с известна много песимистичност и подозрение, само че все още към този момент има оповестени изображения и подробна информация за устройството.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР