Серията iPhone 11 бе обявена само преди две седмици, но

...
Серията iPhone 11 бе обявена само преди две седмици, но
Коментари Харесай

Очаквания през 2020 г. iPhone 12 ще бъде с дизайн подобен на iPhone 4?

Серията iPhone 11 бе оповестена единствено преди две седмици, само че към този момент има слуховеза идващото потомство – iPhone 12. Видяхме информация за вероятните размери на екрана, които ще варират от 5,4 през 6,1 до 6,7 инча, дружно с по-малки прорези за екрана и 5G поддръжка.

Последните прогнози на известния Apple анализатор Ming-Chi Kuo разкриват, че iPhone 12 през идната година ще внесе коренна смяна в дизайна с връщане към шасито на iPhone 4.
 Очаквания през 2020 година iPhone 12 ще бъде с дизайн сходен на iPhone 4?

Kuo прецизира, че iPhone през 2020 ще донесе плоска железна рамка и 2.5D стъклена структура. Очаква се новият дизайн и поддръжката на 5G да доведат до по-голямо търсене с почти 85 милиона бройки през 2020 година Това също ще докара до по-високи индустриални разноски, което ще се отрази на крайната цена на апаратите.

И трите последващи генерации iPhone се чака да се доставят с OLED екрани, до момента в който двата по-скъпи модела съгласно последните клюки получаватнови 3D ToF камери откъм гърба.

Що се отнася до това по какъв начин може да наподобява новия iPhone 12, Бен Гескин разгласява някои концептуални изображения в Twitter този уикенд, които наподобяват забавно.

 Очаквания през 2020 година iPhone 12 ще бъде с дизайн сходен на iPhone 4?  Очаквания през 2020 година iPhone 12 ще бъде с дизайн сходен на iPhone 4?  Очаквания през 2020 година iPhone 12 ще бъде с дизайн сходен на iPhone 4?  Очаквания през 2020 година iPhone 12 ще бъде с дизайн сходен на iPhone 4?

И не на последно място, има слух, който твърди, че Apple идната година може да отстрани прореза в екрана и вместо това да помести системата Face ID и TrueDepth в самата горна рамка. Ако слуха се окаже прав, фотографията по-долу може да подскаже по какъв начин ще наподобява горната част на панела на идващия iPhone.

 Очаквания през 2020 година iPhone 12 ще бъде с дизайн сходен на iPhone 4?

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР