Серията грабежи на банкомати продължава. Този път и извън София.

...
Серията грабежи на банкомати продължава. Този път и извън София.
Коментари Харесай

Отново! Взривиха банкомат в Сапарева баня

Серията грабежи на банкомати продължава. Този път и отвън София. Тази нощ банкомат е бил взривен в община Сапарева баня, оповестява „ Фокус ", като се базира на информация от ОДМВР - Кюстендил.

Сигналът е подаден в 03.30 часа. Предприети са незабавни оперативно-издирвателни дейности и сега се работи по случая. Към момента от ОДМВР-Кюстендил не удостоверяват дали има открадната сума от банкомата.

Това е следващият взривен банкомат в страната в последните седмици. До края на октомври е имало единствено 5 покушения против банкомати за цялата година, като сходна статистика изнесе министърът на вътрешните работи Валентин Радев, откакто в една и съща нощ бяха гръмнати три машини за пари (две в София и една в Баня). След този случай последва сходен грабеж в Самоков, в столичния ж.к. „ Дружба ", а през вчерашния ден бяха отмъкнати и към 60 хиляди лв. от банкомат в „ Редута ", още веднъж в София.

„ Създадена е нужната организация. Всяко едно нещо си желае своето време и деяние, с цел да се реализира резултат. За страдание, имаме следващ подобен случай. Това не е измислено в България, не е българска процедура. Западноевропейските страни са имали подобен проблем преди няколко години. Най-вероятно там е почерпен опитът. Проблемът е, че средствата, които се употребяват за осъществяване на тази незаконна активност, са общоопасни и могат да нанесат контузии на хора, в случай че има наоколо ", съобщи след вчерашния гърмеж на банкомат в „ Редута " основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР