Серията без загуба на Реал (Мадрид) от началото на сезона

...
Серията без загуба на Реал (Мадрид) от началото на сезона
Коментари Харесай

"Реал" сдаде върха в Ла Лига след загуба от "Майорка"

Серията без загуба на " Реал " (Мадрид) от началото на сезона в Ла Лига завърши, откакто отборът отстъпи с 0:1 при гостуването на новака в шампионата " Майорка ". Тимът на Зинедин Зидан сдаде първото място и след деветия кръг има 18 точки, като изостава с една от " Барселона ".

Единственото попадение на " Естадио де Сон Мойш " вкара Лаго Жуниор още в седмата минута, когато с прекрасен удар осъществя в мрежата на мадридчани.

" Реал " беше без звездата си Еден Азар, който отпадна от групата за мача в последния миг. В негово неявяване отборът сътвори една дузина голови положения, само че стигна единствено до четири точни удара за 90 минути.

Въпреки превъзходството си " Реал " изпитваше компликации в офанзива, а доигра и мача с човек по-малко поради червен картон на Алваро Одриосола.

" Контузиите на съществени играчи не могат да ни бъдат опрощение. Беше ясно, че " Майорка " ще желае да се показа добре, те са дилетант, играят пред своите почитатели и мисля, че е обикновено. Ние бяхме под равнището си ", сподели Зидан след срещата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР