Серията ASUS ROG Phone 7 бе представена днес на световния

...
Серията ASUS ROG Phone 7 бе представена днес на световния
Коментари Харесай

Серията смартфони ASUS ROG Phone 7 бе представена днес

Серията ASUS ROG Phone 7 бе показана през днешния ден на международния пазар. Серията включва ROG Phone 7 и 7 Ultimate. Най-новите телефони идват като наследници на миналогодишната серия ROG Phone 6.

Смартфоните ROG Phone 7 резервират същия дизайн като своите прародители, само че имат усъвършенствания по хардуера. Новите геймърски телефони сигурно са впечатляващи и ще сграбчен запалянковците незабавно.

ASUS ROG Phone 7 и 7 Ultimate имат водоравен камерен модул. Моделът от по-висок клас има и дребен спомагателен екран за проявление на логото, анимации или известията на Republic of Gamers. Моделът Ultimate също има специфичен отвор AeroActive. Той е съчетаем с аксесоара AeroActive Cooler 7, за който се твърди, че покачва успеваемостта на изстудяване с 20%. По отношение на аудиото, ASUS ROG Phone 7 е оборудван с двойни стерео високоговорители.

ASUS ROG Phone 7 разполага с огромен 6,8-инчов E4 AMOLED екран с FHD+ резолюция и 165Hz периодичност на освежаване. Има пикова бляскавост от 1200 нита, поддръжка на HDR10+ и Gorilla Glass Victus. Има скенер за пръстови отпечатъци под екрана, както и сертифицирана отбрана IP54 против прахуляк и вода.

Серията ASUS ROG Phone 7 разполага с емблематични AirTrigger ултразвукови бутони за ръководство на игрите, като те имат и хаптична противоположна връзка. Геймърските телефони имат цялостна система за изстудяване, включваща пласт от борен нитрид, двойни графитни пластове с повърхност от 16 000 mm² и камера с бърз цикъл за разпръскване на топлината.

Геймърският смарт телефон ASUS ROG Phone 7 е оборудван с чипсета Snapdragon 8 Gen 2. И двата налични модела включват до 16 GB RAM и 512 GB памет. Има също вградено трасиране на лъчи за определени игри с помощта на Snapdragon Elite Gaming. Тези специфични смарт телефони имат 6000mAh акумулатори и поддържат бързо зареждане от 65W.

Що се отнася до фотографията, серията ROG Phone 7 има 50MP съществена камера (Sony IMX766), съчетана с 13MP модул с широкоъгълна оптика и 5MP датчик за макрофотография. Предната камера е 32MP.

ASUS ROG Phone 7 ще се предлага на международните пазари посредством онлайн магазините на компанията и други нейни сътрудници. В Индия ROG Phone 7 е на цена от 74 999 рупии, до момента в който Ultimate коства 99 999 рупии надлежно за разновидностите 12GB + 256GB и 16GB + 512GB. Същите конфигурации в Европа са на цени от 999 евро и 1399 евро. Моделът Ultimate ще се предлага в комплект с AeroActive Cooler 7 в кутията. Имайте поради, че наличността на двата телефона варира в другите райони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР