Серия от инциденти са станали по пътищата в Пловдивско. Трима

...
Серия от инциденти са станали по пътищата в Пловдивско. Трима
Коментари Харесай

Камион помете млад моторист, две жени са в болница след катастрофа

Серия от произшествия са станали по пътищата в Пловдивско. Трима души са настанени в болница.

Моторист бе ранен при злополука, зародила в събота на основен път Пловдив – Пазарджик. Около 13.30 ч. екип на РУ-Труд посетил сигнал за конфликт сред камион „ Мерцедес “ и мотоциклет „ Сузуки “ край пътен възел Царацово.

При осъществяване на ляв завой, тежкотоварният автомобил не пропуснал изпреварващия го мотор, чийто 28-годишен лидер е настанен за лекуване в болница. Камионът управлявал мъж на 29 години.

На двамата участници са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, резултатите са негативни. Работата по случая продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане.

При различен случай две възрастни дами са в болница. Това станало след произшествие на пътя Пловдив – Хасково в неделя. Сигналът е получен към 10 ч. в РУ-Първомай – на сектор в ремонт край разклон за с. Виница лек автомобил „ Форд “ навлязъл в лентата за насрещно придвижване, блъснал се в лек автомобил „ Хюндай “, след което излязъл вдясно отвън пътя и се преобърнал в канавка.

 Под лекарско наблюдаване са оставени 72-годишната шофьорка на първата кола и нейна спътничка, на 73 години. Зад кормилото на другия автомобил бил 61-годишен мъж. Пробите за алкохол на двамата водачи са негативни.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР