Серия лични разочарования довели тв водещата Мира Добрева до решението

...
Серия лични разочарования довели тв водещата Мира Добрева до решението
Коментари Харесай

Ново 20! Мира Добрева стана монахиня!

Серия персонални разочарования довели тв водещата Мира Добрева до решението да се отдаде на вярата. През новата година тя щяла да бъде студентка по богословие. 48-годишната телевизионерка не се тормозила да седне на скамейките в богословския факултет и в по-зряла възраст, тъй като вярвала, че човек се учи, до момента в който е жив.

Основната причина Мира да се обърне към бога били перипетиите, през които минава в брака си с режисьора Жоро Торнев. „ Не мога да се оправя сама с тази комплицирана материя. Тълкувам нещата по собствен метод, а това е неправилно. Например прелюбодеянието. Трябва да си го пояснявам. И ми би трябвало помощ за това “, разяснява избора си да запише богословие Добрева.

А хората от най-близкото й обграждане разясняват, че не биха се изненадали, в случай че журналистката вземела и по-радикално решение да заживее живот на монахиня.

В последните години Мира не крие, че е нещастна в любовен проект. Макар да се опитвала с достолепие да приема изневерите на своя брачен партньор, въпреки всичко ги изживявала надълбоко. Неотдавна Добрева показа, че с Торнев са взели решение бракът им да бъде отворен и всеки да има право да се среща с други хора, само че твата осъзнала, че в действителност не е толкоз необятно скроен човек, написа „ Ретро “.

Мира признава, че е подготвяла документи за бракоразвод, само че в никакъв случай не стигала до финалното решение да приключи брака си с режисьора по правосъден път. „ Документално със сиryрност към момента се водим мъж и жена. Емоционално - също. Е, понякога физически не можем да се засичаме. В отворена връзка сме с Жоро “ , разяснява Мира.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР