Серия катастрофи белязаха последните дни в Пиринско , съобщават от

...
Серия катастрофи белязаха последните дни в Пиринско , съобщават от
Коментари Харесай

В последните дни: Бум на катастрофите в Пиринско

Серия произшествия белязаха последните дни в Пиринско, оповестяват от полицията. Тя стартира на24. 11. 2023 година към 14:20 часа когато на път II-84 сред гр. Якоруда и с. Черна Места, лек автомобил „ Тойота Корола “ с 61-годишен лидер, на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал в лек автомобил „ Мерцедес “, след което се е преобърнал в крайпътно дере. С травма на гръдния панер и строшен пръст на ръката е потърпевш 29-годишният лидер на лекия автомобил „ Мерцедес “, а 26-годишна пътничка в него е с травма на гръдния панер. Водачът на лекия автомбил „ Тойота “ е потърпевш с фрактура на пръст на крайници и контрузия на гръдния панер и коляното, а 58-годишна пътничка в него е с травма и хематом на главата и фрактура на ребро и два пръста на ръцете. На водачите са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол, които са негативни.

На 24. 11. 2023 година към 20:10 часа в региона на кръстовище сред ул. „ Симеон Радев “ и ул. „ Секвоя “ в гр. Благоевград, лек автомобил „ Сеат “ с 29-годишен лидер от гр. Благоевград е подхванал противоположен завой и се е сблъскал с лек автомобил „ Мерцедес “ с 24-годишен лидер. Водачът на лекия автомобил „ Сеат “ е потърпевш с порезна рана в региона на ухото, а лидерът на лекия автомобил „ Мерцедес “ - с травма на рамото. На двамата са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, които са негативни.

На 25. 11. 2023 година към 07:46 часа на пътя сред с. Абланица и с. Блатска, товарен автомобил „ Нисан Навара “ с 18-годишен лидер от с. Абланица, движейки се с несъобразена с пътната конюнктура скорост, на ляв завой е излязъл отвън пътното платно и се е преобърнал. Водачът е потърпевш с травма на нерв на лявата подбедрица. Направената проба с техническо средство за приложимост на алкохол е отчела 0, 21 промила.

На 25. 11. 2023 година към 14:40 часа на пътя сред с. Дъбница и с Долно Дряново, лек автомобил „ Форд Фокус “ с 39-годишен лидер от гр. Гоце Делчев, завивайки на ляво за нахлуване в крайпътна територия, не е пропуснал и е блъснал лек автомобил „ БМВ “. С пострадване на меките тъкани в региона на главата и комоцио е потърпевш лидерът на лекия автомобил „ Форд “. На водачите са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол, които са негативни.

На 25. 11. 2023 година към 18:40 часа на бул. „ Гоце Делчев “ в гр. Гоце Делчев, лек автомобил „ Тойота Аурис “ с 23-годишна лидерка от гр. Гоце Делчев, завивайки на ляво е блъснала 16-годишно момиче, което е пресичало пътното платно на пешеходна пътека. Момичето е с наблягане на ходилото и след осъществен медицински обзор е освободено за домашно лекуване. Пробата за приложимост на алкохол, която е направена на лидерката на автомобила е негативна.

На 25. 11. 2023 година към 16:00 часа на Политическа партия 1 Е -79 сред гр. Сандански и с. Вълково, лек автомобил „ Опел Зафира “ с 65-годишен лидер от с. Вълково, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в дясно от пътното платно и се е преобърнал. Пострадал е лидерът, който е с охлузна рана на главата и 14-годишен пасажер в него, който е с наблягане в региона на китката. На лидера е направена проба с техническо средство за приложимост на алкохол, която е негативна.

На 26. 11. 2023 година към 17:04 часа в местността „ Студена вода “ на пътя сред с. Раздол и с. Микрево, общ. Струмяни, лек автомобил „ Тойота Аурис “ с 29-годишен лидер от гр. Ботевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е излязъл в ляво от пътното платно, блъснал се е в склон и се е преобърнал няколко пъти. Водачът на автомобила е умрял на място. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

На 27. 11. 2023 година към 00:20 часа на Автомагистрала „ Струма “ км. 102+700 сред гр. Симитли и гр. Благоевград, в сектор с въведена краткотрайна организация на придвижването, сигнализирана с пътни знаци и прекосяване от две пътни ленти за придвижване в една, лек автомобил „ Джип Чероки “ с 57-годишен лидер от гр. Благоевград се е блъснал в бетонов ограничител. Водачът на автомобила е потърпевш с порезна рана на главата. Направената му проба с техническо средство за приложимост на алкохол е негативна.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР