Серия арести и съдебни решения белязаха деня в Пловдив днес. Прочетете

...
Серия арести и съдебни решения белязаха деня в Пловдив днес. Прочетете
Коментари Харесай

ОБЗОР: Серия арести и съдебни решения в Пловдив, затварят официалния вход на града за ремонт

Серия арести и правосъдни решения белязаха деня в Пловдив през днешния ден. 
Прочетете още
Полицията е провела акции в клуб " Плазма " и стрийптийз бар " Бътерфлай " в хотел " Тримонциум " в събота вечерта, научи  TrafficNews.  Униформените пристигнали с няколко буса, затворили заведенията и почнали масирани инспекции за персонални документи и опиати. Според очевидци на стълбите пред " Пламза " е имало няколко мъже на земята, вързани с белезници. По информация на  TrafficNew s са арестувани 7 души, двама от които са малолетни и без придружители. В един от задържаните са открити опиати. 

В стрийптиз бара също има арестувани, като съгласно очевидци измежду задържаните е сина на Венци Баровеца. По-късно стана ясно, че шефът на стриптийз клуба " Бътерфлай " е задържан, откакто ученичка е хваната да прави секс с клиент в заведението.

Подробности четете тук:

42-годишният Йордан Цветанов, апетитен за причинител на жестокото закононарушение против ясновидката Тони, остава в ареста. Неговият съизвършител - 51-годишният Веселин Вълчанов, който карал джипа от Враца до Пловдив и назад, излиза под гаранция от 1500 лв.. Това реши състав на Районния съд в Пловдив през днешния ден. 

Арестуваха престъпно проявен 24-годишен мъж, нападнал и блъснал жена в центъра на Пловдив. Малко по-късно Пловдивския областен съд остави и него зад решетките.

Полицията разкри и арестува причинителя на нападението против пловдивския юрист Стефан Левашки. Служителите от Второ РПУ са открили самоличността на мъжа, който през вчерашния ден е хвърлял буркани и камъни по юриста. Извършено е различаване и е формирано досъдебно произвеждане. Нападателят е на 38 години, не е осъждан.

Нагла кражба от деца се е случила в пловдивския парк „ Бели Брези ”, намиращ се в Кючука. Ситуацията се е разиграла към 18:00 часа на вчерашния ден, а двама 16-годишни са отмъкнали два телефона от играещите в парка 14-годишни деца.

Пловдивският областен съд призна за отговорен Сашо Кочев от Столипиново за това, че на 21 декември 2019 година в гр. Пловдив при превишаване рамките на неизбежната защита е направил опит съзнателно да умъртви Божидар Велков /като му нанесъл един удар с брадва/, заради което го осъди на 3 години отнемане от независимост, като го призна за почтен да е направил по-тежко наказуемо закононарушение – опит за ликвидиране.

Започва дълго чаканият ремонт на Голямоконарско шосе. Тази вечер в 21:00 часа, когато трафикът намалее, ще бъде спряно придвижването в източното платно на бул. „ Васил Априлов “ в сектора сред кръстовищата с бул. „ Дунав “ и ул. „ Георги Бенев “.

Един от най-тежките и одумвани поправки в Пловдив, този на ул. „ Даме Груев ” продължава със противоречиви темпове. От през днешния ден още едно кръстовище е затворено за придвижване – това с ул. „ Охрид ” повода е замяна на колектор. Очаква се краткотрайната организация на придвижването да бъде за неповече от 10 дни.

Междувременно маршрутите на рейсовете по линии №12, 26, 29 и 222 от градския превоз, които бяха изменени поради ремонта на южното платно на бул. „ Хаджи Димитър “, се възвръщат от 21 март (вторник).

оляма ВиК повреда е станала на ул. „ Петър Стоев ” в регион „ Южен ”, алармираха читатели на TrafficNews. Фирмата, която работи по южния обходен колектор е спукал тръбопровод. От ВиК оповестиха, че е наранена огромна етернитова тръба Ф100, като към този момент разливът е овладян. 

Възможно ли е да живееш в сърцето на парк " Отдих и просвета ", само че отдихът в домът ти да е минисия невъзможна? Оказва се, че пловдивчани, избрали да живеят на едно от най- красивите / и скъпи/ места в Пловдив, са подложени на 24- часов шумов гнет. Вижте за какво:

Каква е връзката сред Георги Титюков, едно от бижутата в Стария град – къща „ Ламартин ” и село Козарка? Отговорът е елементарен – 1,5 млн. лв.. Вижте всичко към публичната поръчка:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР