Сериозно се съмнявам, че сумата от 1500 лева, предоставена като

...
Сериозно се съмнявам, че сумата от 1500 лева, предоставена като
Коментари Харесай

Мая Димитрова: 1500 лв. не са достатъчна помощ за пострадалите семейства

„ Сериозно се колебая, че сумата от 1500 лв., предоставена като помощ за потърпевшите от наводненията, ще бъде задоволителна и ще доближи до всички наранени лица “. Това съобщи в ефира на Bulgaria ON AIR  народният представител от “БСП за България ” Мая Димитрова. Тя упорства за координирани ограничения след наводненията и акцентира нуждата от съчетаване на законите с надзор върху тяхното съблюдаване.
 Димитрова изрази  недоверие във връзка с средствата и метода на систематизиране за потърпевшите от наводнението. Тя акцентира значимостта на сложни дейности и отговорност от страна на управляващите.
Мая Димитрова посочи, че наводненията са резултат освен на естествения фактор, само че и на противозаконната сеч, безобразното презастрояване и ниското качество на осъществяването на ремонтите и новото строителство. Тя акцентира, че народните представители би трябвало да работят като едно цяло в името на хората, които пострадаха от този тип бедствия.
" Българска социалистическа партия упорства за чуване на министър-председателя и министъра на финансите в Народното събрание първо, тъй като имаме съображение да считаме, че във фонда за подкрепяне на бедствия и повреди няма задоволително средства, което значи, че хората няма да бъдат подкрепени съответно. И второ – с цел да чуем от първа ръка какви ограничения подхваща страната за превъзмогване на следствията от тази ужасна покруса по Черноморието ", съобщи Димитрова.
Българска социалистическа партия също по този начин упорства за съчетаване на законите с надзор върху тяхното съблюдаване и акцентира нуждата от превантивни ограничения, с цел да се предотврати повтаряне на сходни бедствия. Партията дава също по този начин оферти за спомагателни ограничения и показва вяра, че всички народни представители, без значение от политическата партия, ще поддържат тези ограничения в името на жителите.
„ Всеки един депутат, без значение към коя политическа партия принадлежи, би трябвало да поддържа ограниченията, които са в името на хората, тъй като в последна сметка хората които пострадаха и освен това наводняване и при останалите, не са единствено от една политическа партия и в случай че ние фактически съблюдаваме клетвата, която положихме като народни представители, би следвало всички да работим като едно в името на хората “, сподели още Мая Димитрова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР