Сериозно нашествие на футболни мениджъри от Турция ще има днес

...
Сериозно нашествие на футболни мениджъри от Турция ще има днес
Коментари Харесай

Турски агенти ще гледат бразилците от Локо и Левски

Сериозно настъпление на футболни мениджъри от Турция ще има през днешния ден на стадион " Локомотив " в Пловдив за мача против Левски.

Каре сътрудници от през вчерашния ден е у нас и даже подгря за срещата в Асеновград. Там комшиите гледаха дуелите на Асеновец против Сливен в Югоизточната Трета лига, както и този на юношите до 18 години. Турците да дали обещание да оказват помощ на асеновградчани да им уредят съдействие с Касъмпаша от Истанбул.

Основната им активност обаче ще бъде през днешния ден на " Лаута ". Там те ще гледат главно бразилците в съставите на Локомотив Пловдив и Левски, написа " Мач Телеграф ".

Интерес към тях демонстрират клубове от второто равнище на футбола в Турция, които се борят за промоция в елита или пък ще гонят такава през идващия сезон.

Първият, който си обезпечи място в Суперигата, е Самсунспор. " Червените светкавици " в предишното постоянно прибягваха до прехвърляния на играчи от родното състезание. Комшиите ни бяха позабравили, само че мощните изяви на Здравко Димитров за Сакаряспор възобновиха интереса към efbet Лига.

Смята се, че бразилците и на " Лаута ", както и тези на " Герена " си заслужават. При " черно-белите " блестят Джовани и Матеус Да Силва. А в Левски изпъкват най-много Уелтън, както и Рикардиньо. Последният небрежно записа актив от 6 гола и 1 асситенция за 13 мача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР