Сериозно количество наркотици са открити при спецакция във фамилната къща

...
Сериозно количество наркотици са открити при спецакция във фамилната къща
Коментари Харесай

Откриха скандално количество дрога в дома на митичния бос Пламен Дебелия

Сериозно количество опиати са открити при спецакция във фамилната къща на Пламен Ангелов, прочут още като боса на Италианската махала или Пламен Дебелия, оповестява "Флагман ".

Ченгетата получили оперативна информация и незабавно щурмували парцела, който се намира на ул. „ Александър Стамболийски “ в Харманли.

Полицаите разкрили в кухнята 324 гр бяло кристалообразно вещество, реагирало при полевия наркотест на метамфетамин. В къщата имало още 10 гр марихуана, електронни везни за разпределение на дозите и бутилки с течност, евентуално прекурсори за готвене на пико.

Въпреки сериозното количество Ангелов не изкарал и минута зад решетките. Вместо в ареста, той е ескортиран до болничното заведение от ченгетата поради здравословни проблеми.

Припомняме, че Пламен Дебелия е с дебело престъпно досие. Той е задържан неведнъж с опиати и даже влезе в историята като първия българин, разминал се с 3 условни присъди за наркоразпространение.

Босът на Италианската махала се кълнеше пред Бургаския областен съд при започване на м. година, че ще се върне в родния Харманли, с цел да промени живота си и да стартира естествена работа като защита на казино.

Това обаче се оказаха просто празни думи и единствено няколко месеца по-късно Дебелия бе сгащен с още един мъж и 2 дами в оборотна нарколаборатория в харманлийско село, намираща се в къщата на личната му майка.

Не след дълго обаче Ангелов е пуснат още веднъж на независимост. А повода е доста елементарна – ченгетата не могат да потвърдят на кого тъкмо е откритата дрога, която от половин кило пико и прекурсори се стопи до 10 хапчета екстази.

Става ясно още, че, вместо да влезе за дълго зад решетките, Дебелия евентуално още веднъж ще се размине и за последната акция. Вместо да проследят Ангелов и да го заловен в крачка, до момента в който продава дрога, служителите на реда непосредствено атакували къщата, в която обаче живеят общо 8 индивида – близки на бургазлията.

На органите на реда ще им бъде доста мъчно да потвърдят, че опиатите са навръх боса на Италианската махала, станал прочут с това название, откакто се оказа недостижим за родното правораздаване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР