Сериозно брожение има в областната дирекция на МВР във Враца

...
Сериозно брожение има в областната дирекция на МВР във Враца
Коментари Харесай

Само в BulNews.bg! Бунт в областната дирекция на МВР във Враца срещу новия началник, напускат знакови служители

Сериозно недоволство има в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца против методите на работа на новия шеф Янко Янколов, научи извънредно BulNews.bg. По-малко от месец беше нужен на локалните ченгета, с цел да се разочароват от пристигналия от Видин началник.
Тези дни доклад за овакантяване е подал изпълняващият до неотдавна длъжността шеф и дълготраен началник на „ Криминална полиция “ Цветелин Стоянов. Официалната версия е постигане възрастта за пенсиониране, само че по етажите на Белия дом се разяснява, че това е знакова постъпка. Неговото овакантяване е изненадващо и симптоматично, защото при представянето на Янколов при започване на април той бе разгласен като част от новия екип на позицията зам.-директор.
Цветелин Стоянов не е единственият от работещите в регионалната дирекция, който бързо-бързо напуща Министерство на вътрешните работи. По неофициална информация скоро ще избяга и другият член на екипа на Янколов. На този стадий не е ясно дали ще се махне единствено от Враца или въобще от полицията, само че подготвеност има и зам.-директорът Николай Георгиев. Мъжът дойде в средата на октомври от София, с цел да запълни оголения щат, само че напоследък в постройката почнало да му мирише на мърша и той решил да си изкарва хляба на по-здравословно място.
Тази обстановка не е казус за новия шеф на полицията във Враца. Подобна обстановка имаше и при назначението му на същия пост във Видин. Малко откакто стана това доклад за овакантяване на системата на Министерство на вътрешните работи подаде зам.-директорът комисар Сашо Симеонов. Причините бяха същите като на Цветелин Стоянов, само че кой знае за какво при новината, че Янколов се маха от Видин, локалните ченгета поканиха на печено агне екипа на BulNews.bg. Така и не научихме дали редовите служители на реда от крайдунавския град са чествали заминаването на Янколов за Враца или плакали за него…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР