Сериозните и дълготрайни връзки изискват работа и усилия, за да

...
Сериозните и дълготрайни връзки изискват работа и усилия, за да
Коментари Харесай

3 зодиакални двойки, обречени на раздяла

Сериозните и дълготрайни връзки изискват работа и старания, с цел да се развият хармонично. Хората схващат това, пробват се да влагат запаси в романтиката, която се случва в живота им. Благодарение на това мнозина реализират стремежи резултат, стават едно цяло с обичания си.

Но щастието не е писано да се случи на всеки. Има хора, чиито връзки са обречени на разлъка. Те са родени под следните знаци на зодиака, написа Флагман.

1. Лъв и Риби

Лъвовете обичат да бъдат дейни, всекидневно го вършат. Те са амбициозни, вършат всичко, с цел да продължат напред, да се усъвършенстват, да завоюват добра известност и почитание от близките. Рибите, въпреки това, мислят повече за духовния съставен елемент на живота, пробват се да мечтаят повече, да си показват нещо неповторимо и необикновено. В общи линии, живеят в собствен фиктивен свят. Малко евентуално е такива сътрудници да могат да бъдат на една и съща дължина на вълната така и така връзките сред тях просто не могат да бъдат хармонични.

2. Телец и Водолей

Телците са практични и проведени. Поставят си ясни и комплицирани задания, пробват се да следват открития проект за деяние, да не се отклоняват от него никога. Водолеите са самостоятелни, обичат свободата. Те следват апела на сърцето, слушат вътрешния си глас, работят както им споделя интуицията. Те имат друг метод и към сантименталните връзки. Телците избират да възнамеряват всичко, само че Водолеите желаят да вършат изненади, да демонстрират спонтанност във всяко едно нещо и когато и да е. Малко евентуално е такива сътрудници да намерят общ език.

3. Козирог и Дева

Представителите на тези зодиакални съзвездия са доста сходни, което е и главният проблем. Козирозите посвещават доста време на работата, одобряват съществено всички отговорности, които са им поверени. Девите имат същото отношение към професионалните си действия, те прецизно вършат всичко, което им е поверено. Тези хора от време на време даже не помнят за персоналния си живот. Това води до обстоятелството, че връзката им се разпада пред очите им, тъй като никой не работи върху нея. На личностите на изброените знаци не им е писано да бъдат дружно. Те няма да могат да открият връзки, да преминат през интервал на акомодация и да живеят дружно по-късно дълги години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР