Сериозни упреци към българското консулство в Москва отправя Алек Алексиев

...
Сериозни упреци към българското консулство в Москва отправя Алек Алексиев
Коментари Харесай

Ужас!Заразили с ковид Лорина в кофти болница

Сериозни упреци към българското консулство в Москва насочва Алек Алексиев във връзка кончината на братовчедка си Лорина Камбурова. По думите на артиста 29-годишната Лорина в началото е настанена в "отвратителна " болница, в която не са съумели да й оказват помощ. Самият артист изрази опасенията си пред "България през днешния ден ", че българското държавното управление не е приело проблемите на Лорина драговолно и не е съумяло да подкрепи лекуването на младата българка посредством навреме настаняване в пулмологична болница в Москва.

"Лори първо е била в някаква отвратителна болница. Не знам за какво някой не съумя да я реалокира в по-добро лечебно заведение макар многократните ни настоявания. Самото държавно управление трябваше да се погрижи. Писали сме писма, помолихме ги в коя болница да бъде преместена Лорина, само че тя не беше. Носиха й облекла и неща от първа нужда, само че не я реалокираха. Лорина беше в ужасяващо място, там несъмнено е нямало и прозорци. Не знам, даже не мога да си показва какво е било ", споделя още звездата от "Откраднат живот ".
Алексиев признава, че преместването на Лорина в болница, която се занимава с пулмологични проблеми в Москва, е станало късно и след доста молби.

"България през днешния ден " потърси отговор от посолството ни в съветската столица. От там дадоха отговор сбито пред вестника: "Потърсете околните й! Ние няма какво да кажем! ". Според разказите на известния артист тя се е заразила с ковид точно в лечебното заведение, в което е била настанена в началото. При първия й банкет актрисата не е била болна от коронавирус.

"Лорина е влезнала в болница поради белодробните си проблеми, имала е неприятна сатурация. Може би нямаше да има смяна и това е бил пътят й, може би и да беше в най-хубавата болница в света, която и да е тя, отново нямаше да се оправи. Но концепцията на нашия живот е ние да се опитваме, да търсим разновидности, да се опитаме да променим обстановката посредством решение на дадени проблеми. Има проблем с болничното заведение, дайте да я сменим, това е, което е могло да се направи. "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР