Сериозни реформи предстоят в Спартак Варна след Нова година, твърди

...
Сериозни реформи предстоят в Спартак Варна след Нова година, твърди
Коментари Харесай

Херо взема пълната власт в Спартак Варна

Сериозни промени предстоят в Спартак Варна след Нова година, твърди Gong.bg. Те ще са на всички равнища в клуба. Както е известно в лагера на " соколите " чакат Димитър Димитров - Херо, да стане част от варненския тим след края на мачовете за 2022 година. Това ще стане факт единствено при обезпечен бюджет, с който спартаклии да се борят за своето оцеляване в efbet Лига.

От клуба пазят в загадка тъкмо какви са сделките с Херо, само че разновидностите са два. Специалистът да размени на поста Тодор Киселичков, който самият той предложи на управлението да застане на чело на отбора след неприятния старт на сезона. Близки до клуба споделят, че има и втори вид. Това е Димитров да заеме управителна функционалност в Спартак, най-вероятно състезателен шеф и да движи нещата " от високо ". Той ще дава отговор за селекция, методиката и преследването на задачата - оставане в елита на родния футбол. Голяма част от актуалните играчи ще бъдат освободени, а на тяхно място ще се вземат нови футболисти, множеството легионери.

След Нова година ще има и промени по високите равнища. Основният финансов покровител Павлин Николов се чака публично да бъде вписан като началник в управлението клуба. Справка в Търговския указател демонстрира, че понастоящем представляващ Спартак Варна е само Асен Миланов, а Павлин Николов не попада под никаква форма.

Това значи, че от юни 2021 година до днешна дата Николов дава персонални пари на благосклонност, с които Спартак съумя да се върне в елита, да модернизира базата си и тя да придобие приключен тип, и да инсталира електрическо осветяване на клубния стадион, с цел да вземе лиценз от БФС за осъществяване на мачове от шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР