Сериозни промени в ЦСКА се очакват за предстоящия утре мач

...
Сериозни промени в ЦСКА се очакват за предстоящия утре мач
Коментари Харесай

Стойчо Младенов готви рокади за следващия мач на ЦСКА

Сериозни промени в ЦСКА се чакат за идния на следващия ден мач против ФК ЦСКА 1948. Старши треньорът Стойчо Младенов сигурно ще направи ротация в стартовия състав, с цел да реализира ободряване в играта, оповестява " Тема Спорт ".

Финландският национал Томас Лам, който сбърка съдбовно по време на мача със Зоря (Луганск) и беше в основата на провалянето, ще бъде оставен на пейката. Мястото му в центъра на отбраната ще бъде заето от Карол Метс.
 Глоби в ЦСКА?
Глоби в ЦСКА?

Породени от неприятните резултати

Иван Турицов също ще се озове при запасите, защото напоследък му се събраха прекалено много мачове и в този момент ще получи известна отмора. Вместо него ще бъде употребен Тибо Вион. Французинът беше притеглен на " Армията " точно като десен бек, само че след това беше употребен най-вече като вътрешен халф.

Най-интересната и предстояща от почитателите смяна ще бъде по лявото крило, където от началото на сезона титуляр е Яник Вилдсхут. Нидерландецът е извънредно неефикасен, досега няма маркиран гол, а и завършващият му пас не е на равнище.

В двата мача против Зоря Вилдсхут се отличи с фрапантни пропуски и прекомерно евентуално мястото му ще бъде заето от Йоан Баи. Не е изключено Греъм Кери да бъде изместен вляво, а зад тила на Жорди Кайседо да работи Федерико Варела.

Мачът с ФК ЦСКА 1948 е в понеделник от 17:30 часа на " Българска войска ", само че ще бъде без аудитория поради наказване на ЦСКА.
 ЦСКА и Локомотив (Пловдив) с тежки санкции след багра сред почитателите!
ЦСКА и Локомотив (Пловдив) с тежки санкции след багра сред почитателите!

" Червените " без аудитория в идващите си два домашен мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР