Сериозни промени ще настъпят в Ювентус през лятото, след като

...
Сериозни промени ще настъпят в Ювентус през лятото, след като
Коментари Харесай

Ювентус предприема големи промени за следващия сезон

Сериозни промени ще настъпят в Ювентус през лятото, откакто се провали основаването на Европейската Суперлига. Президентът на „ бианконерите “ Андреа Аниели беше един от архитектите на шампионата, който просъществува единствено три дни. Тоталната замяна на управителните фактори се дължи и на обстоятелството, че „ Старата госпожа “ пропусна опцията да завоюва десета поредна купа, а даже и мястото в Топ 4 на класирането е под въпрос.

Според информациите от Италия, треньорът Андреа Пирло ще загуби позицията си след края на сезона. Вчера в Торино е видян Масимилиано Алегри, който е топ претендент за правоприемник на някогашния халф.

Бившият изпълнителен шеф на клуба Джон Елкан в сряда е посетил подготвителната база на Юве и е имал среща с Андреа Аниели, спортния шеф Фабио Паратичи и заместник-директора на Борда на шефовете Павел Недвед.

Очаква се Аниели да отстъпи позицията си на Алесандро Наси. Вариант е и актуалният изпълнителен шеф на Интер Бепе Марота. Договорите на Паратичи и Недвед изтичат през лятото и бъдещето им в „ Старата госпожа “ е под въпрос.

Според „ Гадзета дело Спорт “, спортният шеф на Наполи Кристиано Джунтоли е един от разновидностите за заместител на Паратичи. Други източници настояват, че за поста се спрягат и някогашните играчи на отбора Давид Трезеге и Алесандро дел Пиеро.

Революцията в Ювентус ще обхване и някои от футболистите в тима. Бъдещето на Кристиано Роналдо в гранда от Торино остава под въпрос. Подобна е обстановката и с Пауло Дибала, който към момента няма реализирано съглашение за удължение на контракта си, изтичащ през лятото на 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР