Сериозни промени ще настъпят в управляващата коалиция през месец септември.

...
Сериозни промени ще настъпят в управляващата коалиция през месец септември.
Коментари Харесай

Валери Симеонов вещае промени в управляващата коалиция

Сериозни промени ще настъпят в ръководещата коалиция през месец септември. Това предвижда водачът на НФСБ Валери Симеонов, който участва на възпоменателната гала в историческата околност Петрова равнища, представен от БНР в неделя.

По думите му следва и възраждането на патриотичните сили посредством нова коалиция " Обединени патриоти ". Това ще стане след идния съдружен съвет с Вътрешна македонска революционна организация, сподели някогашният вицепремиер.

Още на политическия съвет през септември ще сложим тежки въпроси пред премиера Борисов, съобщи Симеонов.

" Държавата не върви на добре, в една тежка рецесия се намираме сега - икономическо-политическа, тъй като България в последните месеци получава доста тежки удари, главно стопански, това са тежкото положение на българската енергетика, случаите с извънредно високата цена на тока вследствие на борсовите спекулации. Продължава финансирането на Топлоелектрическа централа " Варна " на Ахмед Доган с държавни пари. Няма да ви приказвам за тежкия удар върху българското отглеждане на животни, което нанесе африканска чума. Честито, два милиарда сме обратно и ще става още по-зле. Третият удар върху стопанската система на България – туризмът. Плажовете на България са една оглозгана от мутрите кочан варена царевица. Това е! ", съобщи водачът на НФСБ.

Според него политическа рецесия има " тъй като Движение за права и свободи за жалост възстановява позициите, които беше изгубила тъкмо по времето на Цветанов ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР