Сериозни промени се задават в Арда след края на сезона,

...
Сериозни промени се задават в Арда след края на сезона,
Коментари Харесай

Трима основни футболисти напускат Арда през лятото

Сериозни промени се задават в Арда след края на сезона, оповестява " Труд ". В Кърджали ще се лишат от трима от най-опитните си играчи, като по този метод старши треньорът Александър Тунчев ще остане без капитан.

Договорът на Милен Желев изтича през лятото и двете страни са се разбрали да не бъде подновяван. 30-годишният отбранителен футболист е част от клуба от 2020 година насам. Дотук той има 88 мача за " сините " във всички шампионати, вкара на 4 пъти и даде още толкоз асистенции. Желев взе присъединяване при историческото първо присъединяване на Арда в Европа под управлението на Николай Киров против израелския " Апоел " (Беер Шева). В родния хайлайф Желев има над 180 дуела. През годините бе част от Славия, Академик (Сф), Видима Раковски, Загорец, Ботев (Гълъбово), Локомотив (ГО) и Берое.

С него от Кърджали си потегля и другият капитан Иван Коконов. Крилото е със 135 мача за Арда, което го прави №1 по този индикатор. Преди година той бе пред трансфер в Локомотив (София), само че в последна сметка остана в клуба.

Третият сигурен напускащ това лято е Деян Лозев. Срещу " Хебър " някогашният състезател на " Левски " остана запаса и не бе употребен от Тунчев, макар че в предходните 3 дуела бе корав титуляр. Лозев има 2 престоя в Арда и над 100 срещи за отбора. Не е изключено през лятото да има и други промени в клуба.
 Героят за Арда: Не трябваше по този начин да се дърпаме обратно в последните 30 минути
Героят за Арда: Не трябваше по този начин да се дърпаме обратно в последните 30 минути

" В някои мачове играхме добре, само че не побеждавахме "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР