Сериозни предпоставки за инцидент създава Община Пловдив с решението си

...
Сериозни предпоставки за инцидент създава Община Пловдив с решението си
Коментари Харесай

Пловдивчани: Пускат бул. „Хаджи Димитър” без тротоари, въпрос на време е да стане инцидент

Сериозни предпоставки за случай основава Община Пловдив с решението си да обърне придвижването по бул. „ Хаджи Димитър ”, алармираха читатели на TrafficNews. От няколко дни по ремонтираното южно платно към този момент се движат коли, а от през днешния ден организацията на придвижването би трябвало да бъде обърнато. Плановете са северното платно да бъде затворено за ремонт, а колите да се движат в двете посоки в южното платно.
Прочетете още
Големият проблем обаче е,че това ще се случи без да има пешеходците от кое място да минават. В момента тротоарите са с посипана едра секта. То е извънредно мъчно за прекосяване, а за майки с колички и възрастни хора е невероятно. Наши читатели ни изпратиха фрагменти, на които се вижда по какъв начин хората вървят по пътното платно, а около тях фучат коли.

Разделителната линия на булеварда, която бе пешеходна, също е негодна за предвижване. Така на процедура хората или би трябвало да вървят по пътното платно или да пресекат от северната страна. Първият проблем е, че има единствено две пешеходни пътеки от двата края на булеварда, а другият е, че напълно скоро и там ще бъде разкопано.

Очаквайте продължение!

Видео:





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР