Сериозни ограничения в движението в центъра на София ще има

...
Сериозни ограничения в движението в центъра на София ще има
Коментари Харесай

Шествие на БСП ще блокира центъра на София

Сериозни ограничавания в придвижването в центъра на София ще има през днешния ден поради обичайното шествие на Българска социалистическа партия по случай интернационалния празник на труда.

Социалистите избраха Деня на труда, с цел да дадат началото на предизборната си акция за евровота.

Заради шествието се не разрешава престоят и паркирането на коли на ул. „ Оборище” сред ул. „ Георги Раковски” и бул. „ Васил Левски”, както и на площадите „ Княз Александър І”и „ Св. Александър Невски”и на моста пред Националния стадион „ Васил Левски “.

От 11 часа до привършване на мероприятието единствено при нужда и по преценка на отдел „ Пътна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по бул. „ Цар Освободител “ сред ул. „ Георги Раковски” и площад „ Независимост “, по ул. „ Леге “ сред ул. „ Съборна “ и бул. „ Цар Освободител “ и по бул. „ Княз Ал. Дондуков “ от ул. „ Веслец “ до бул. „ Княгина Мария Луиза “.

Столична дирекция на вътрешните работи ще обезпечава защита, постове за надзор и контролиране на придвижването на основните кръстовища за горепосочените време и места.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР