Сериозни критики към съдията Георги Кабаков отправиха от Лудогорец след

...
Сериозни критики към съдията Георги Кабаков отправиха от Лудогорец след
Коментари Харесай

Съдията предреши мача, оплакаха се от "Лудогорец" след загубата от ЦСКА

Сериозни рецензии към съдията Георги Кабаков насочиха от " Лудогорец " след загубата от ЦСКА в четвъртфинала за Купата на България. Червените се постановиха с 2:1 след продължения в последния дуел за календарната година и отстраниха миналогодишния финалист. Съдията Кабаков обаче позволи съществени неточности, а разградчани се оплакаха от това.

" През първото полувреме играта беше равностойна, а през второто доминирахме, само че изпуснахме две чисти положения. Не желая да разясня съдийството, тъй като меко казано съм погнусен. Нека този мач бъде на съвестта на съдията. Загубихме един мач, в който не бяхме надиграни по никакъв метод ", сподели Димитров.

Неговите искания бяха за обстановката с Върджил Мисиджан при започване на втората част, когато Александър Барт беше финален в отбраната и повали холандеца, само че получи единствено жълт картон.

" Ако това не е червен картон, не знам кое е ".

Капитанът на първенците Светослав Дяков също отдаде загубата на реферски неточности. " Имаше съществени несправедливости и то може би от най-хубавия арбитър на България. Футболът е една игра, а не война, само че при обстановката с Мисиджан това е картон за учебник ", добави Дяков.

След срещата се появиха и спекулации за освобождение на треньора Димитър Димитров, които бързо бяха опровергани от първенците.

" Дори не сме коментирали сходна тематика. Мисля, че Херо е задоволително умел и може да работи напрегнат. В последна сметка за нас следва мач с " Милан " и ние ще се готвим главно за него от тук насетне. Предстои и пауза, в която ще се освежим, несъмнено ще се готвим и за това да станем първенци още веднъж ", сподели изпълнителният шеф Ангел Петричев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР