Сериозни кадрови проблеми затиснаха Партизан (Червен бряг) преди утрешния мач

...
Сериозни кадрови проблеми затиснаха Партизан (Червен бряг) преди утрешния мач
Коментари Харесай

Половината титуляри на Партизан под въпрос за най-големия мач в историята на клуба с Левски

Сериозни кадрови проблеми затиснаха Партизан (Червен бряг) преди утрешния мач с Левски (София) от 1/16-финалите на шампионата за купата на България. Половината титулярен състав е под въпрос за най-големия дуел в историята на клуба. Става въпрос за здравословни проблеми, множеството от които пристигнаха в неделната среща за състезание на Северозападната Трета лига с плевенския Спартак.

В края й травма е получил играещия треньор Любомир Иванов. От удар в главата към момента не се е възстановил Митко Милчев. С контузии са още капитана Галин Великов, Кристиян Тафраджийски и Тихомир Дамянов. Болки не разрешиха на бранителя Стефан Стефанов изобщо да взе участие във въпросната борба, само че макар почивката той към момента не е възобновен. Едва директно преди мача на следващия ден ще стане ясно, кои от изброените ще свидлив зъби с цел да излязат против Левски.

При тази обстановка изцяло допустимо е титулярния вратар Станислав Антонов да стартира като нападателен полузащитник или нападател. Той към този момент го направи няколко пъти от началото на сезона и даже записа голове и асистенции.

Групата на Партизан за мача с Левски (София):

Вратари – Станислав Антонов, Веселин Ганчев, Добрин Василев;
Защитници – Галин Великов (капитан), Стефан Стефанов, Калоян Тодоров,
Слави Паскалев, Тихомир Дамянов;
Полузащитници – Любомир Иванов (играещ треньор), Димитър Димитров, Христо Димов, Митко Милчев, Калоян Ангелов, Петьо Петков, Ивайло Минков;
Нападатели – Милен Тонев, Ангел Русев, Александър Александров, Кристиян Тафраджийски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР