Сериозни и остроумни аргументи да се даде предпочитание на този

...
Сериозни и остроумни аргументи да се даде предпочитание на този
Коментари Харесай

Първо: красиво е! И още пет неочаквани причини винаги да носите поли

Сериозни и остроумни причини да се даде желание на този детайл от дрешника

Смята се (и не без основание), че дамата би трябвало да носи най-вече поли и рокли. Въпросът тук въобще не е в стилните трендове или невижданата хубост на тази по този начин позната част от женския дрешник. Днес полите са виновни освен за привлекателността, само че и за неизчерпаемия поток от женска сила.

Ето най-забавните и странни аргументи, заради които би трябвало да се откажете от панталоните вечно и постоянно да носите поли!

Полата оказва помощ на дамата да черпи от силата на Земята

От известно време насам е признато, че полите имат свещено значение, което актуалните хора просто са не запомнили. Преди това хората са били в неразривна връзка със силите на природата: мъжете са вярвали в силата на космоса, а красивата половина е черпила от силата на земята. За да осъществят тази „ връзка “ дамите бяха подкрепени от полите – те попивали мощ с помощта на форма си и дългия подгъв. По този метод силата на природата се натрупва в утробата и девойките стават плодовити и проспериращи. Освен това, полите са имали позитивен резултат и върху мъжете: те също се нуждаели от силата на земята и можели да я получат единствено от обичаната жена. С елементарни думи, в случай че не носите пола, отрязвате енергийния си източник и ставате по-бедни с всеки минал ден.

Полата разсънва вътрешната богиня

Чувствате ли, че сте изгубили целостта и хармонията със себе си? Ще ви го кажем напряко: просто не сте събудили богинята у вас. Божеството, което живее във всяка жена, я подарява с невиждана мощ и даже може да лекува болести. Но в случай че се отклоните от пътя, държите се несъответстващо и губите силата, дадена ви от природата, не трябва да очаквате осезаема помощ от богинята, която е скрита вътре във вас. Как да я върнете към живота? Просто сменете обичаните си дънки за дълга пола и вместо аморфен пуловер и панталон, облечете рокля. Ще се свържете още веднъж с природата, и богинята, скрита надълбоко във вас, ще се разсъни.

Полите подхранват женствеността

Полата постоянно се е считала за неизменим признак на женствеността. Разбира се, историците незабавно ще влязат в развълнуван спор, тъй като мъжете също са носели поли, само че никой не ги е нарекъл женствени. Те обаче избират да пропуснат този факт. Има майки, които от детството се пробват да внушат на дъщерите си обич към полите и в случай че откажат да ги носят, стартират спорове. „ Какви панталони, та ти си момиче! “, „ Изглеждаш предизвикателно в тази къса рокля, по-добре е да облечеш дълга пола: мистерията е по-важна от показността “. Според тях сходни изречения би трябвало да култивират женствеността в момичето. С пола дамата наподобява грациозно и се движи гладко. Подобен резултат е невероятно да се реализира, в случай че вместо пола се носи панталон.+

Полите са знак за непорочие

Когато чуем думите „ непорочие “ и „ непорочност “, в главата ни се появява обликът на непретенциозно момиче с дълга рокля или пола до пода. За мнозина тази визуализация остава житейско управление и до през днешния ден. Смята се, че полата защищава от разврат. Когато вижда момиче с дълга пола, мъжът не може да има мръснишки намерения и това е доста скъпо в енергийно отношение. Поради неприятните планове на мъжете, дамата неумишлено губи естествената си мощ и се усеща празна.

Полите усъвършенстват връзките с мъжете

Ако сте мислили, че полите просто притеглят противоположния пол, бързаме да ви изненадаме: тук не приказваме за мощно прилепналите поли. Връщаме се още веднъж към връзката на полата с женската сила. Както споменахме по-рано, полите оказват помощ на дамите да черпят от силата на природата, освен на девойките. Когато една такава жена, изпълнена с подобаващата сила, е във връзка, в къщата царува естетика, а нейният фаворит е балансиран и спокоен. Ако мъжът не получава сила, той се трансформира в нападателен принудител. Любовта към панталона основава и други проблеми. Езотериците споделят, че дамата стартира да изпива мъжката сила. В резултат на това се нарушава енергийният метаболизъм, а това от своя страна предизвика спорове във връзките.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР