Сериозната връзка изисква отдаване, компромиси, изисква двама души, които се

...
Сериозната връзка изисква отдаване, компромиси, изисква двама души, които се
Коментари Харесай

6 знака, че половинката ви не ви обича достатъчно

Сериозната връзка изисква отдаване, взаимни отстъпки, изисква двама души, които се обичат задоволително, с цел да не се нараняват един различен, всеки от които има търпението най-малко да опита да разбере потребностите на другия. Не ви би трябвало мъж, който сякаш ви обича, но не чак толкоз. Може и да твърди, че има мощни усеща към вас, само че истината е, че не постоянно това е правилно. Думите са едно, дейностите друго. Ако твърди това, то би трябвало и да го поддържа с дейности. Не се отдавайте на сляпо в тази връзка и проверете дали няма да откриете някои от тези знаци, които издават, че думите за мощните усеща са леко пресилени.

Иска да измененията външността си

Повярвайте, в случай че един мъж ви обича същински, то той към този момент ви харесва тъкмо такава, каквато сте. И не би трябвало сякаш инцидентно да упорства да носите по-затворени или пък по-разголени облекла, да промените цвета на косата си, да свалите килограми, да качите килограми, да носите грим или пък да не носите подобен. Истинската обич не слага условия. А в случай че той въпреки всичко изиска да измененията нещо в себе си, поставете под подозрение това какъв брой тъкмо ви обича.

Иска да се откажете от фантазиите си

Помните ли оня епизод на „ Сексът и градът “, в който Стив беше определен да взе участие в играта за почитатели на обичания си баскетболен тим (май че беше „ Никс “) и трябваше да вкара панер от центъра на терена, с цел да завоюва сериозна сума? Миранда намираше тази негова фантазия за смешна. Но осъзна, че част от същинската връзка, е да приемеш фантазиите на обичания човек, да го подкрепяш в реализирането им, без значение дали ти самият ги намираш за цялостен парадокс. Половинката ви би трябвало да ви поддържа, каквото и да решите, че желаете да вършиме. Но в случай че вместо реалистични препоръки и поддръжка, получавате уговаряне и подигравка за фантазиите си – хм, дали в действителност ви обича?

Отказва да се срещне със фамилията и приятелите ви

Всички ние като че ли одобряваме срещата с родителите за доста значима стъпка – евентуално тъй като всички сме склонни да представим на родителите си човек, за който имаме вяра, че ще е половинката ни „ на път към залеза “. И надлежно срещата с родителите е знак за сериозността на желанията ни. Но в случай че индивидът до вас в действителност ви обича, то няма да има нищо срещу да се запознае с родителите ви след някакво обичайно време дружно. Всъщност щом и двамата сте признали за любовта си, колкото и време да е минало, една среща със фамилията не е толкоз страшна.

Изневерявал ви е повече от веднъж

Истинската обич може да устои на изкушението. Някои двойки съумяват да преодолеят изневярата, само че други – не. Вие може и още да не сте разбрали това, само че в случай че половинката ви няма волята да устои на импулса да се позабавлява „ на непознато “, то най-вероятно не му доближава обич към вас.

Засрамва ви

Колкото и добре да познаваме един човек от време на време несъзнателно може да го засрамим. Това обаче се усеща и е простимо. Ако обаче той съзнателно насочва мнения, с цел да ви подразни и засрами пред други хора, в случай че споделя на приятелите си мощно пресилени истории за вас, то той не заслужава амнистия. Ако не му пука, че ви прави на глупачка, на вас не трябва да ви пука, че ще пандизите вратата за гърба му.

Пази връзката ви в загадка

Освен в случай че не се срещате с сътрудник и работите във компания, в която не се толерират изключително връзките сред сътрудници, то надали имате някаква основателна причина да криете връзките си. Любимият ви човек би трябвало да се гордее, че сте го избрали. И да прави тези дребни жестове, които са живителна мощ за всяка връзка – да ви целува нежно, да ви държи за ръка, да ви носи кафе, в случай че щете, без да се тормози кой ще ви види. Но в случай че заобикаля всякаква демонстрация на фамилиарност пред други хора или на място, на което някой въобще може да види, то би трябвало да се запитате, в случай че ви обича истинки, какво би могло да го тормози.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР