Сериозната сума от 20 хил. лева плати Слави Трифонов на

...
Сериозната сума от 20 хил. лева плати Слави Трифонов на
Коментари Харесай

Слави: Платих 20 000 лева на Деси Тенекеджиева! Не й се сърдя

Сериозната сума от 20 хиляди лв. заплати Слави Трифонов на Деси Тенекеджиева . Дни преди да навърши 54 години, шоуменът разгласи в ефира на 7/8 ТВ, че към този момент не дължи нито стотинка на Деси.

B края на месец август след 5-годишна битка Тенекеджиева завоюва делото против Слави за 16 излъчвания с насмешки с нея, предавани от 2013 до 2015 година. Причината да заведе делото е пародийният облик, който й е построен в шоуто, сравнявайки я с крокодил, вълк, магьосница и други Всичко това довело до усеща на позор, душевна болежка и страдалчество у актрисата, написа в окончателното решение по делото.

„ Деси ме осъди, аз не й се дразня. Платих сумата, която съдът отреди. Деси я одобрявам доста, бях я канил в шоуто, когато тя заведе делото, с цел да се разберем, само че тя отхвърли. Това е нейно право “, споделя Трифонов .

Всички пари Тенекеджиева ще даде на фондация „ Стоян Камбарев “. От години фондацията се занимава с разкриване, поощряване и подкрепяне на създатели в региона на изкуството. „ След като завоювах делото, ми се върна доверието в българската система. Човек съм развито възприятие за комизъм и самоирония, само че всичко си има мярка. Парите ще отидат във фондацията “, изясни певицата и актриса, удовлетворена, че е съумяла завоюва „ морална победа “, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР