Сериозна реформа започва в школата на Ботев, от която едва

...
Сериозна реформа започва в школата на Ботев, от която едва
Коментари Харесай

Шок в Ботев: Въведоха такси в школата! Вижте по колко ще...

Сериозна промяна стартира в школата на Ботев, от която надали ще бъдат удовлетворени всички деца и юноши в нея. До скоро Коматево бе оазисът за футбол за подрастващи, защото младите играчи упражняваха при най-хубави условия и не плащаха такси. Ситуацията обаче ще стане радикално друга и от екстрите, за дребните канарчета ще останат единствено хубавите терени.
От новата акция се вкарват много съществени такси са взяко едно дете. Родителите ще би трябвало да заплащат по 50 лв. на месец. За съпоставяне в градския противник Локомотив таксите са по 30 лв..
Родителите на децата в жълто-черната академия ще би трябвало да купуват и екипите. Те са от немската марка Улшпорт и цялостна екипировка ще излезе на момче по към 200 лв..
До момента академията на Ботев бе една от най-предпочитаните в страната, защото разполага с превъзходна база, в която децата от други градове са на интернат. На подрастващите се оферираше първокласно образование от елитни треньори, а най-примамливото бе, че на родителите не се постановяваше да заплащат нищо. Тепърва следва да се разбере дали нововъведенията ще доведат и до отлив на искащи за жълто-черната ДЮШ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР