Сериозна присъда очаква младежа, който блъсна полицай преди няколко дни

...
Сериозна присъда очаква младежа, който блъсна полицай преди няколко дни
Коментари Харесай

Топкриминалист за младежа, който прегази полицай: Гледал е много филми, но го чака тежка присъда

Сериозна присъда чака младежа, който блъсна служител на реда преди няколко дни в София. Това разгласи в ефира на БТВ комисар Ангел Бадъмков, шеф на бранш Криминална полиция в Столична дирекция на вътрешните работи.

``
реклама

" На 15 декември към 23,15 ч. полицейски патрул стопира на рутинна инспекция лек автомобил. За него има информация, че постоянно не стопира на палка. Този път колата стопира обикновено, а сътрудниците потеглят към него - единият отляво, другият отдясно. Нямало е предпоставки, че нещо ще стане, индивидът си е стоял в колата. Когато служителите на реда доближават, той внезапно включва на задна, прави ПТП със спрял автомобил и с по този начин наречената " мръсна " газ прегазва най-брутално сътрудника. За наслада, служителят на реда е жив и съм сигурен, че ще се върне при нас. След блъскането, младежът е съумял да избяга през тревните площи. Веднага са направени заградителни мероприятия и автомобилът е заобграден, само че лицето е успло да избяга. Почнахме търсене, лицето беше хванато на другия ден. Криминално проявено е за опиати ", разкри Бадъмков.

" Той е от тези младежи, които са гледали доста филми. В залата непрекъснато тренира, пие анаболи, прави си татуировки и си мисли, че е цялостен разбойник. Той има условна присъда и е регистриран за разпространяване на опиати. Като го питах " за какво направи по този начин? ", той отговори: " Защото съм с условна присъда, номерата са на различен автомобил и нямам брошура ". В багажника му бяха открити бухалки, мачете, секира, бокс, съоръжения за пердах над хора, наказателна бригада. Това е групичка от 3-4 момчета, повярвали са, че са някои, само че са кръгла нула, смешни са. Сега ще си излежи присъдата, която подсигурявам, че няма да е лека. Чакат го дълги години затвор ", безапелационен бе Бадъмков.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР