Сериозна опасност на АМ "Тракия". 7 души се разминаха на

...
Сериозна опасност на АМ "Тракия". 7 души се разминаха на
Коментари Харесай

Дупка на АМ Тракия едва не отне 7 човешки живота

Сериозна заплаха на Автомагистрала "Тракия ". 7 души се разминаха на косъм с тежка злополука, откакто автомобил излетя към тях. Колата попаднала в голяма дупка на автомагистралата, спукала гума и водачът изгубил надзор над ръководството. Само за час, на същото място, гуми спукали три камиона и четири леки автомобила.

В неделя към 6 ч. сутринта Данаил Горов пътувал от София към Белозем. На 100-тния километър от автомагистралата, в платното в посока Бургас, в спешната лента, видял спрени 3 тира и 4 автомобила. Помислил, че има злополука и понижил скоростта.

,,В този миг се чу заплашителен тропот и изгубих ръководство. След като слязох, видях изкривена джанта и спукана гума. Стана ясно, че не съм единственият'', описа водачът Данаил Горов пред камерата на Нова телевизия.



Кадър: Нова телевизия

Мъжът подал сигнал на телефон 112. След час на мястото пристигнали чиновници на пътноподдържащата компания и запълнили дупката. От Пътната организация настояват, че тя се отворила ден преди случая, а повода са проливните дъждове.

Потърпевшите водачи се заканиха да предявяват искания за обезщетение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР