Сериозна е възможността Лучано Спалети да остане треньор на Интер

...
Сериозна е възможността Лучано Спалети да остане треньор на Интер
Коментари Харесай

Спалети може да запази поста си в Интер

Сериозна е опцията Лучано Спалети да остане треньор на Интер и през идващия сезон, оповестява Tuttosport. Бъдещето на наставника бе много нестабилно в последните няколко седмици след отпадането на отбора от Купата на Италия и Лига Европа, само че класиране на Интер в Топ 4 може и да бъде задоволително за експерта да остане в клуба.

#Inter, primo approccio #Icardi-#Spalletti: tregua armata in attesa delle sue scuse https://t.co/yQ948m88lh pic.twitter.com/KCDwoTlWRG
— calciomercato.com (@cmdotcom) 21 март 2019 година
Ръководството на Интер ще разиска бъдещето на Спалети, което ще се основава на няколко точки, работещи в интерес на експерта. Първата и най-сериозна причина Спалети да остане в Интер е сериозната отплата, която клубът би трябвало да заплати на треньора, в случай че той бъде освободен. Спалети ще получи близо 20 млн. евро, което ще попречи на “нерадзурите” да финансират мощен трансфер през лятото. Отпадането на Интер от Шампионска лига поради гол на непознат терен, осакатеният състав, с който “нерадзурите” трябваше да се оправят в Лига Европа, абсурдът с Мауро Икарди и положителното показване на Интер против тимовете от Топ 4 в Италия също могат да оказват помощ на Спалети да резервира работата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР