Сериозна драма се разиграла по време на сбогуването на роднини

...
Сериозна драма се разиграла по време на сбогуването на роднини
Коментари Харесай

Грозна рама между съпругата и любовницата на Диего Марадона

Сериозна драма се разиграла по време на сбогуването на родственици и близки с , който умря от инфаркт на 25-и ноември. Оказва се, че някогашната брачна половинка на легендата и досегашната му другарка - Росио Олива, въобще не се схващат, а по този начин наречената " държанка " не е била позволена до ковчега на Марадона. 
Изрусената госпожица Олива е на 30 години и имаше бурна връзка с футболната легенда. Тя упрекна някогашната брачна половинка на Марадона - Клаудия Виляфаня, за това, че не е позволена до тялото му. Двамата се разделиха през 2018 година.
 Тъжен ден за футбола: Отиде си великият Диего Армандо Марадона Тъжен ден за футбола: Отиде си великият Диего Армандо Марадона
Поредната ужасяваща новина от футбола сполетя света. Една от най-големите икони и неоспорим феномен на играта Диего Армандо Марадона е по...
" Не ме пуснаха при него. Казаха ми да дойда в 7,00 часа сутринта, когато идват всички хора, оплака се Олива със сълзи на очи. - Казват, че Клаудия не желае да вляза при него, а тя споделя, че няма нищо общо с това. Нямам концепция за какво не съм в листата с родственици и другари, които могат да влязат при него. Искам да се сбогувам. Всички минават, с изключение на мен ".
Латино драмата се е разиграла още в деня, в който ковчегът на именития футболист е бил положен в президентския замък " Каса Росада ". 
В същото време медиите в родината му Аржентина разкриха, че (подробности в линка). 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР