Сериозен удар понесе съставът на България още преди старта на

...
Сериозен удар понесе съставът на България още преди старта на
Коментари Харесай

Олимпийската мечта на роден национал угасна в навечерието на Игрите

Сериозен удар понесе съставът на България още преди старта на през февруари. Оказва се, че топ състезателят ни в ски-бягане - Симеон Деянов, съвсем сигурно пропуща надпреварите в своята дисциплинираност.
Столичанинът е с ковид, откакто е дал позитивна проба при проучванията още през предходната седмица - малко преди да отпътува за Китай.
Първоначално той е " карал " заболяването асимптомично и без признаци на заболяване, само че в навечерието на Олимпиадата е показал признаци, свързани с последния вид на заболяването.
Деянов е почнал лекуване, което сега не е е в Пекин, където трябваше да направи своя дебют на Олимпийски игри. За страдание, болестта му не е леко. В последните дни са правени доста проби, с вярата че болестта ще отшуми, само че това по този начин и не се случва. Екипът на Sportlive.bg пожелава бързо излекуване на родния спортист.
На 6-и февруари той беше записан за присъединяване в скиатлон 15+15 километра, а два дни по-късно трябваше да взе участие в спринтовата дисциплинираност.
Той има още един старт - на 11-и февруари на 15 километра типичен жанр. Засега от ски федерацията не са оповестили публично, че ще пропусне Олимпийските игри, само че поради обстановката с Covid-19 и положението на спортиста това е съвсем невероятно. За страдание, заместител на този стадий няма.
!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР