Сериозен спонсор ще подкрепя българския волейбол още пет години, предава

...
Сериозен спонсор ще подкрепя българския волейбол още пет години, предава
Коментари Харесай

Българският волейбол получи подкрепа от efbet за още 5 години

Сериозен спонсор ще поддържа българския волейбол още пет години, предава.
Родният букмейкър efbet и Българската федерация по волейбол продължиха своето 5-годишно съдействие с нов контракт за интервал от още пет години, който ще важи до месец юни 2026 година.
Досега от efbet подкрепяха волейболистите от националния тим за мъже, които играеха с логото на компанията на екипите си.
" Продължихме едно доста сполучливо съдействие сред efbet и БФ Волейбол, което датира от преди повече от четири години. Още преди да бе изминал 5-годишния ни контракт, ние и efbet го подновихме. Искам да подчертая, че в този момент параметрите на новия ни договор са в пъти повече от предходното ни съглашение и договорът ще е доста по-изгоден и за двете страни. Сега с изключение на мъжкия народен тим, и женският държавен отбор ще играе на екипите си с лого на efbet.
От букмейкърската компания ще поемат всички разноски за националните тимове на България за мъже и дами, както и за подрастващите ни гарнитури. От наша страна сме дали най-хубавите позиции за реклама на сътрудниците ни, както на екипите ни, по този начин и на всички рекламни пана и вероятни рекламни материали. Ценим високо нашето съдействие и имам вяра, че то ще продължи и след края на новия контракт. Благодарим за доверието ", съобщи президентът на БФ Волейбол Любо Ганев пред Sportal.bg.
" Бих желал да благодаря на efbet и за помощта, която ни оказаха, и съдействието, с цел да може да се излъчи онлайн по малкия екран европейската подготовка за мъже в Израел, която момчета на Силвано Пранди завоюваха ", добави Любо Ганев.
 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР