Сериозен спаринг си спретна Даниел Илиев срещу световен шампион в

...
Сериозен спаринг си спретна Даниел Илиев срещу световен шампион в
Коментари Харесай

Даниел Илиев със спаринг срещу световен шампион в тежка категория

Сериозен спаринг си спретна Даниел Илиев против международен първенец в тежката категория. Българската кикбокс звезда е на подготовка в Холандия преди отбраната на европейската си купа на KGP (б.р. – Кickboxing Grand Prix). Илиев тренира с топ бойци в именитата зала „ Mike’s Gym “. Един от тях е Антонио Плазибат – победител от K-1 World GP 2017 в тежката категория за 2017 година и международен първенец на WAKO PRO за 2018 година 25-годишният хърватски войник също се приготвя за идващия си дуел. На 22 юни роденият в Сплит войник ще се включи в най-престижната верига по кикбокс „ Glory “ – 66 в Париж, където ще има и българско присъединяване – Стоян Копривленски.

Категорията, в която се бие Илиев е до 82,5 кг. Спаринг-партньорът му в последната подготовка в Амстердам е с тегло над 85 кг. Плазибат обаче дава отговор на точния растеж на противника на българина – Кевин Уорд, или 196 сантиметра.

Двубоят на Илиев против британеца Кевин Уорд е на 29 юни в Манчестър. Очаква се и съществено българско наличие по трибуните.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР