Сериозен смут е бил създаден миналия вторник по време на

...
Сериозен смут е бил създаден миналия вторник по време на
Коментари Харесай

Полугола жена крещи към пилот в самолет: “Аллах Акбар“ 

Сериозен ужас е бил основан предишния вторник по време на полет на Jet2 от Ланарка, Кипър до Манчестър, защото жена два пъти се опита да нахлуе в пилотската кабина на самолета, крещейки „ Аллаху Акбар “, заяви " Дейли мирър ".

Снимки, оповестени в обществените медии, демонстрират сцена на безпорядък и минимум двама служители на реда, които се пробват да арестуват дамата с черна шапка и алена блуза.

Британските медии даже оповестяват, че 30-годишната жена е била единствено по долни дрехи. Тя също попитала децата в полета с нея дали са „ подготвени да умрат “. Според отчетите тя е споделила на ужасените пасажери и личен състав, че родителите й са членове на терористичната организация ISIS.

30-годишната жена била арестувана от 35-годишния Филип О`Брайън, който бил в самолета с още шестима членове на фамилията си, в това число брачната половинка му и три деца на възраст от 8 до 14 години. 35-годишният мъж, който е работил като охранител като младеж, описа пред Mirror за случая: „ Когато дамата се насочи назад към пилотската кабина, аз поех контрола, притиснах я към земята и в този миг водачът направи спешно кацане в Париж. "

Полетът се е насочил към парижкото летище " Шарл де Гол " рано сутринта във вторник, с цел да " смъкна " " безпокоителния пасажер ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР