Сериозен скандал се зароди между поп-фолк звездата Меди и талантливия

...
Сериозен скандал се зароди между поп-фолк звездата Меди и талантливия
Коментари Харесай

Скандал в поп-фолка: Меди и Люси Иларионов в спор за видео

Сериозен скандал се зароди сред поп-фолк звездата Меди и надарения режисьор Люси Иларионов. Поводът за различията сред двамата, е видеото към песента " Дивана ". Двамата спорят по проблема за неуредени авторски права, откакто в YouTube и други платформи за видеосподеляния, както и в ефирен ефир, бе свален клипа на Меди поради сигнал, подаден от режисьора, оповестяват разнообразни медии.

Меди, който в последната година набра изключителна известност измежду изпълнителите във фолк жанра, реши да съобщи своята позиция обществено, като направи това в обществената мрежа " Facebook ". Ето какво показа артистът:

" Гледам да не обръщам внимание на клюки по мой адрес, само че няма по какъв начин да замълча, когато името ми се петни и то в скалъпени истории за пари. Всеки, който ме познава знае, че аз съм човек, който в никакъв случай и на никого не е дължал. За лъжите, които Людмил Иларионов- Люси приказва по мой адрес, аз ще си потърся правата в съда, както и към всеки, който е тръгнал да написа клюки, без да си ревизира информацията ", написа Меди и добавя, че е неуместно да се твърди, че видеото е свалено, тъй като дължи пари. 

Виж още:

" Всеки един, който има видеото преди мен, а в тази ситуация той е режисьор и е обикновено да го има, може да го смъкна. Абсолютен опит за изнудване и търсене на популярност. Това очевидно си е негова процедура! Обръщам се КЪМ КОЛЕГИТЕ... не правете същата неточност и не  се доверявайте на този човек да стои зад плановете ви. Ще си спестите непотребни главоболия! ". Меди обаче успокоява правилните си почитатели, че видеото ще бъде върнато напълно скоро, към този момент се работи по този въпрос. 

" Всички права са си мои. Всичко е платено и е безочливо да се лъже по този метод. Явно триумфът на песните ми е проблем за много хора, които се чудят  по какъв метод да опетнят името ми ". 

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: /

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР