Сериозен скандал разтърси церемонията Спортист на годината. Плувецът Антъни Иванов,

...
Сериозен скандал разтърси церемонията Спортист на годината. Плувецът Антъни Иванов,
Коментари Харесай

Голям скандал разтърси церемонията “Спортист на годината”

Сериозен скандал раздруса церемонията „ Спортист на годината ”. Плувецът Антъни Иванов, който е прочут с острите си рецензии против спортната общност и най-много против управлението на плувните спортове у нас, избухна с ядосан пост в обществените мрежи. Този път Иванов подлага на критика церемонията, която отличи с огромната премия най-хубавия баскетболист на Европа за сезон 2022/2023 – Александър Везенков.

Плувецът подлага на критика класирането, за което споделя мнението си, че е недооценен приносът през годината на спортисти като щангиста Карлос Насар и шахматистката Нургюл Салимова. Също по този начин Иванов насочи и остри рецензии към Николай Вакареев, който завоюва наградата за “треньор на годината ”. Това е следващ скандал сред двамата.

Вакареев е някогашен треньор на Антъни Иванов, като под негово управление спортистът реализира едни от първите си триумфи в плуването. Двамата обаче сега не поддържат положителни връзки. Антъни не един път си е разрешавал остри думи против някогашния си ментор в общественото пространство. Този път обаче стигна до още по-сериозни обвинявания, дискредитирайки компетенциите на Вакареев.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antani Ivanov (@antaniivanov_fly)

Ето и какво написа Иванов:

“Да сложиш Карлос Насар 5-ти и Нюргюл 6-та зад триумфи при юношите е пъклен смешно, а да избереш треньор ползващ тренировките на други треньори за “Треньор на Годината ” е меко казано смешно още повече по-късно, което се случи на Европейското Първенство.

Най-интересното е за какво като избираш треньора не избираш и състезателя? Значи 2021г. Два пъти 4-ти на Екологичен потенциал, 6-ти на СП + 3 полуфинала(2 на Екологичен потенциал и 1 на СП) не бяха задоволителни за 10-ката, а в този момент трофеи при юношите и 8-мо и 15-то място при мъжете са 3-то място и един подправен “световен връх ”? Това не е ли двоен стандарт? Ще ви ги подсещам тези неща доста скоро и ще задавам тези въпроси обществено доста скоро.

После не се сърдете като ви споделям, че всичко това е един огромен ЦИРК. Ще го видите доста скоро, само че недейте да пренебрегвате триумфите на хората като Карлос и Нюргюл. Грозно е и показвате, че не си разбирате от работата драги публицисти. ”

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР