Сериозен скандал е на път да се разрази във Висшата

...
Сериозен скандал е на път да се разрази във Висшата
Коментари Харесай

Скандал разтресе английския футбол

Сериозен скандал е на път да се развихри във Висшата лига, откакто един от помощник-съдиите на дербито сред Ливърпул и Арсенал е упрекнат, че е блъснал с лакът Андрю Робъртсън от домакините.

Мачът приключи 2:2, като предложи доста страсти и драма до последно, а случаят е станал на почивката, когато Робъртсън се е доближил до Константин Хадзидакис, който го е блъснал в гърлото малко по-късно.
 Юрген Клоп със смесени усеща след равенството с Арсенал
Юрген Клоп със смесени усеща след равенството с Арсенал

" Нито се веселя, нито съм сърдит "

Шотландецът получи жълт картон поради присъединяване си в случката, а и Джордън Хендерсън изиска пояснение от арбитрите, като занапред казусът ще се разраства, като е разследван от ФА и организацията на реферите.

" Знам какво е станало, само че не съм го видял. Ако в действителност се е случило евентуално е снимано и това ще е ясно доказателство " разяснява мениджърът на домакините Юрген Клоп, чийто отбор навакса два гола пасив, а пропусна и дузпа.

Засега не е ясно какво е предизвикало експанзията у помощник-съдията, който обаче в случай че бъде приет за отговорен ще има много проблеми. Има подозрения, че Робъртсън първо го е дръпнал, което е провокирало реакция от Хадзизакис.
 Ливърпул - Арсенал 2:2 в мач от Висшата лига
Ливърпул възкръсна против Арсенал на " Анфийлд " и препъна " артилеристите " по пътя към купата

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР