Сериозен ръст на сватбите в Пловдив се отбелязва през декември.

...
Сериозен ръст на сватбите в Пловдив се отбелязва през декември.
Коментари Харесай

Бум на сватбите в Пловдив по Коледа, отсега се записват и за...

Сериозен растеж на сватбите в Пловдив се отбелязва през декември. Това съобщи за вестник " Марица " шефът на Оперативна програма " Радостни обреди " Чудомира Пинджева. До края на последния месец от годината 52 двойки са решили да си кажат заветното " Да ", което е огромен скок съпоставяне със същия месец предходната година. На самия Никулден и на празника на студентите 8 декември няма искащи да сключат цивилен брак - очевидно с цел да не бъдат засенчени от другите купони. На 30 декември обаче три двойки са решили предновогодишно да вдигнат женитба.

За идната 2022 година мераклиите да чуят музиката на Менделсон до този миг са 112 двойки. На огледалната дата 22.02.2022 година занапред са се записали осем кандидат-младоженци, като броя се чака да се усили.

Директорката на Оперативна програма „ Радостни обреди “ разяснява, че към момента не се изисква зелен документ за подписване на брак. “Но множеството двойки са готови поради на това, че след церемонията празникът продължава в заведения за хранене и заведения. Които не са осведомени, се обаждат и питат “, изясни Пинджева.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР