Серина Уилямс записа победа на старта на US Open и

...
Серина Уилямс записа победа на старта на US Open и
Коментари Харесай

Серина Уиляс отложи още малко сбогуването си след успех на US Open

Серина Уилямс записа победа на старта на US Open и това отсрочи сбогуването ѝ с професионалния тенис. В Ню Йорк американката се наложи с 6:3, 6:3 над Данка Ковинич от Черна гора.

Близо 25 хиляди души се стекоха на стадион „ Артър Аш “, с цел да приветсват огромната състезателка в нейните последни минути на корта. Тя им отговори по типичния си метод – с триумф.

40-годишната Серина Уилямс ще играе против втората сложена естонка Анет Контавейт във втория кръг на шампионата от Големия шлем в сряда.

Серина Уилямс ще играе и на двойки дружно с по-голямата си сестра Винъс, което може би ще способства още един детайл при сбогуването през тези две седмици.

Дали няма да промени проектите си, след мача тя показа: „ Все още е извънредно мъчно, тъй като в действителност обичам да съм на корта. Колкото повече шампионати играя, усещам, че толкоз повече мога да остана там. Това е мъчно решение, да си тръгнеш. Но е време за мен да подхваща стъпка към идващото нещо. Мисля, че е значимо, тъй като има толкоз доста други неща, които желая да върша. “

Междувременно Симона Халеп, някогашна номер едно, отпадна в първия кръг, откакто отстъпи с 2:6, 6:0, 4:6 от 20-годишната квалификантка Дария Снигур.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР