Серина Уилямс се оттегля от професионалния тенис. Това обяви самата

...
Серина Уилямс се оттегля от професионалния тенис. Това обяви самата
Коментари Харесай

Серина Уилямс: Оттеглям се от професионалния тенис. Беше трудно решение

Серина Уилямс се отдръпва от професионалния тенис. Това разгласи самата тя пред авторитетното списание Vogue, съобщи Нова тв.

" Това е най-трудното нещо, което мога да си показва ", показва легендата в женския тенис в най-новия брой на изданието, на чиято корица ще бъде. " Не желая това да е краят, само че в това време съм подготвена за нови прекарвания ", добавя 40-годишната тенисистка.

In Vogue’s September issue, prepares to say farewell to tennis on her own terms and in her own words. “It’s the hardest thing that I could ever imagine,” she says. “I don’t want it to be over, but at the same time I’m ready for what’s next”
— Vogue Magazine (@voguemagazine)

Оттеглянето на Серина от дейния спорт няма да е незабавно, прецизира вестник " Дейли мейл ". Тенисистката споделя, че се надява въпреки всичко да взе участие в шампионата US Open в Ню Йорк.

" За злощастие не бях подготвена да печеля " Уимбълдън " тази година ", акцентира Уилямс и декларира: " Не знам дали ще съм подготвена да печеля в Ню Йорк. Но несъмнено ще се опитам ".

Пред Vogue 23-кратната шампионка от Големия шлем споделя, че желае да прекарва повече време със брачна половинка си Алексис и 5-годишната им щерка Олимпия. Тя разкри и че би желала да има и второ дете.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР