Серина Уилямс с гордост показа, че четиригодишната ѝ дъщеря Олимпия

...
Серина Уилямс с гордост показа, че четиригодишната ѝ дъщеря Олимпия
Коментари Харесай

Как се справя Серина Уилямс като майка?

Серина Уилямс с горделивост сподели, че четиригодишната ѝ щерка Олимпия в действителност е нейно умалено копие.

Майката споделя техни общи фотоси, на които двете театралничат облечени по идентичен метод - с блестящо розови мини рокли на Balmain, с присъщите за марката щампи.



Разбира се, обявата получи голям брой позитивни мнения от страна на Instagram почитателите на тенис звездата. Дори брачният партньор ѝ и татко на Олимпия - Алексис Оханян се включи и написа красноречивото: " Всичко ".

Това не е първият път, в който Серина и Олимпия вземат решение да споделят общия си фешън жанр и сигурно няма да е последният. По време на Седмицата на модата в Милано, двете девойки бяха видяни да носят идентични черни палта. Дори, когато решат да спортуват дружно, наложително носят едни и същи тенис екипи.



По всичко наподобява, че Серина е доста щастлива в ролята си на родител и даже неотдавна разкри, че би желала да има още деца.

" Да, несъмнено мисля за това да имам повече деца ", показа тя пред Еtonline. " Просто изчаквам подобаващия миг. Знам, че може би в никакъв случай няма подобен и че часовникът " тиктака ". Но обичам да възнамерявам нещата. И даже мога да се откажа от спорта, в случай че се постанова, единствено и единствено да разширя фамилията си. "



Така че, може да чакаме братче или сестриче за дребната Олимпия напълно скоро.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР