Серина Уилямс продължава да пише история, като в последното си

...
Серина Уилямс продължава да пише история, като в последното си
Коментари Харесай

Серина Уилямс: Няма какво да доказвам! Няма и какво да печеля, просто защото нямам какво да загубя

Серина Уилямс продължава да написа история, като в последното си присъединяване в тенис шампионат - на Откритото състезание на Съединени американски щати, се наложи над международната №2 Анет Контавейт от Естония със 7:6 (4), 2:6, 6:2. 


40-годишната Уилямс игра като госпожица в решителния трети сет, въодушевена от препълнените трибуни на корт " Артър Аш ".
 Серина спря втората сложена на US Open Серина спря втората сложена на US Open
" Аз не преставам да съм доста добър състезател. Това е, което върша най-добре. Обичам провокациите. Да, не съм играла доста мачове, само че не съм серпантина да тренира ", сподели щастливата Серина.

" Честно казано, виждам на това присъединяване като бонус. Няма какво да потвърждавам. Няма и какво да спечелвам, просто тъй като нямам какво да изгубя ", добави тя.

Тя ще играе още веднъж на двойки и със сестра си Винъс в петък.

" Толкова време мина, още веднъж ще се съберем. Вълнувам се, ще употребявам мача и като подготовка ", разгласи Серина Уилямс.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР