Серина Уилямс не можа за трети пореден път да изравни

...
Серина Уилямс не можа за трети пореден път да изравни
Коментари Харесай

Серина: Обърквам се какво точно да правя във финалите

Серина Уилямс не можа за трети следващ път да изравни върха на Маргарет Корт от 24 трофеи от “Големия шлем”. Американката беше тотално разпиляна от Симона Халеп с 6:2, 6:2 за единствено 55 минути на централния корт на “Уимбълдън”, откакто към този момент бе записала проваляне на US Open 2018 от Наоми Осака, а предходната година още веднъж на “свещената трева” отстъпи на Анжелик Кербер.

“Не знам какво да кажа, тя просто игра ужасно. Не мисля, че е изненада, че някой е играл ужасно против мен. Просто пробвах разнообразни неща, само че през днешния ден нищо не ми оказа помощ. Но направих и прекомерно доста неточности, тъй че обикновено да не ми се получат множеството неща.

Не знам, би трябвало да намеря метод да печеля край. Може би в случай че играя финали на други шампионати, с изключение на “Големия шлем”, ще ми помогне да се настроя вярно. Като стигна до край в “Шлема” и се комплицирам какво тъкмо да върша на корта.

Симона връщаше всичко. Имам тактика против подобен вид играчи, за която обаче се сетих прекомерно късно. Мисля, че удрях по-силно от нужното и се стремях по-често от нужното да върша уинъри. Тя просто връщаше необикновен брой топки.

Да се върна след травма не ми беше толкоз тежко, не мисля, че загубата се дължи на травмата. Когато почнах шампионата, не бях контузена и като цяло е положително. Трябва да не преставам да се пробвам, да не преставам да работя и нека да мога да играя без травми на шампионатите, както беше и в този момент. Просто да продължа напред”, изясни Серина на конференцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР