Серина Уилямс може и да се пенсионира от професионалния тенис,

...
Серина Уилямс може и да се пенсионира от професионалния тенис,
Коментари Харесай

Дори Серина Уилямс се шегува със себе си

Серина Уилямс може и да се " пенсионира " от професионалния тенис, само че това не значи, че няма да чуваме повече за нея. Напротив - като същински първенец тя знае по какъв начин да притегли вниманието към себе си.
 Момче или момиче ще е второто дете на Серина Уилямс и Алексис Оханян
Момче или момиче - прогнозата за пола на второто дете на Серина Уилямс

Какво счита бащата

По време на тазгодишната МЕТ церемония тя и брачният партньор й Алексис Оханян оповестиха, че чакат второто си дете. Двамата към този момент са родители на петгодишната Олимпия. И не щеш ли фамилията се е отдало на почивка в Италия.

Именно от там е фотографията, която Серина разгласява в формалния си профил в Instagram. На нея я виждаме в прилепнала черна рокля, а текстът към фотографията в действителност е занимателен. " Внимание: нещата не постоянно са такива, каквито наподобяват. Наистина се пробвам да схвана дали бебето е начело... или откъм гърба. "

Втората фотография от обявата й я демонстрира отстрани, където виждаме както наедрялото й коремче, по този начин и еднообразно заоблените й задни елементи. Много от коментиралите обявата й благодариха за хумора и откровеността.

Три дни по-рано брачният партньор й разгласява поредност от постове, на които го виждаме с дребната Олимпия по време на почивка във Франция. Твърде евентуално е фамилията да е подхванало европейско пътешестване преди появяването на четвъртия му член.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР