Серина Уилямс и Онс Жабер се класираха на полуфиналите на

...
Серина Уилямс и Онс Жабер се класираха на полуфиналите на
Коментари Харесай

Серина Уилямс и Онс Жабер стигнаха до полуфиналите в Ийстборн

Серина Уилямс и Онс Жабер се класираха на полуфиналите на двойки на шампионата по тенис на трева в Ийстборн. В 1/4-финалите те надиграха японката Шуко Аояма и тайванката Хао-Чин Чан с 6:2, 6:4 за 66 минути на корта.

За 40-годишната Уилямс шампионатът в Ийстборн е завръщане на корта след едногодишно неявяване. Американката, която е носителка на 23 трофеи на сингъл в шампионатите от Големия шлем и на още 14 на двойки, сподели доста по-добра игра по отношение на първия мач на шампионата. Тя записа серия от печеливши удари, като двете с Жабер взеха първия сет за единствено 25 минути.

Във втория сет Аояма, шампионка в Ийстборн за 2021 година, и Чан, шампионка за 2019 година, демонстрираха малко повече съпротивителни сили, само че това не бе задоволително против някогашната номер 1 в ранглистата и актуалната номер 3 на сингъл.

" Мисля, че през днешния ден играхме доста по-добре дружно, в сравнение с в предходния. Но и през вчерашния ден играта ни не беше неприятна. Онс в действителност ми оказва помощ да се усещам доста добре на корта ", сподели Уилямс след срещата.

На полуфиналите Жабер и Уилямс ще играят против сръбкинята Александра Крунич и полякинята Магда Линет.
 Популярен немски тенисист приключи спортната си кариера
Популярен немски тенисист приключи спортната си кариера

Отпадна в квалификациите на " Уимбълдън "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР